dilluns, 16 de maig del 2011

Acte de presentació d'Amb cara i ulls a Ca Revolta (València)

Seguint amb el tour de presentacions del llibre Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull, ara toca anar a València.

El col·lectiu 1entretants m'ha facilitat un acte de presentació a Ca Revolta (C. Santa Teresa, 10, prop del Mercat Central), a València, aquest pròxim dissabte, 21 de maig, a les 19.00 h.

Sabeu que sempre he apostat per un plantejament global de l'entorn cultural de la llengua i penso que ens calen ponts de diàleg i d'entesa ferms entre tots els territoris de parla catalana. Tinc molts coneguts virtuals al País Valencià i el llibre serà l'excusa perfecta per desvirtualitzar-los i refermar aquests llaços.

La festa que han organitzat (amb possibilitat de sopar posterior) és un luxe i compartiré taula amb un bon grapat de persones que ens exposaran projectes ben interessants. No faré una llista de totes les persones que m'agradaria trobar-hi, que seria inacabable, però us deixo informació més completa de l'acte per si voleu aprofitar la jornada de reflexió amb un acte ben complet i divers.

Us adjunto el cartell promocional que hem fet per a l'ocasió. I si voleu veure ja qui ha confirmat, us podeu apuntar a l'esdeveniment obert al Facebook.


Cartell Presentació Amb cara i ulls a Ca Revolta (València)


Més informació a:


2 comentaris:

Núria Pujolàs ha dit...

Bona presentació, Víctor!!!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ja us explicaré!